Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine & profesionalism

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Externalizare arhiva

0 stars: 0.00 din 0 pareri

001 lei Lei
Out Of stock
Descriere
A&B Activ Distribution pune la dispozitiie clientilor sai serviciul de Externalizare Arhiva care consta in urmatoarele operatiuni:

1. Preluare Arhiva - cu o echipa profesionista executam operatiunea de preluare care consta in introducerea documentelor in cutii predestinate procesului de arhivare,avand fiecare cutie inventar cu documentele continute.
2. Transport arhiva se face cu soferi pregatiti pentru orice situatie care urmeaza traseul stabilit.
3. Depozitarea Documentelor se face intr-un depozit de peste 3000 de mp autorizat de Arhivele Nationale conform legii in vigoare cu sisteme profesioniste de prevenirea furtului, incendiilor, inundatiilor si alte dezastre.
Depozitul beneficiaza de un sistem de climatizare performant.
4. Legatorie Arhiva consta in selectionarea documentelor, sortarea documentelor, ordonarea documentelor, decapsarea si numerotarea documentelor, legatoria documentelor, inscriptionarea dosarelor, inventariere arhivistica a documentelor, inventar electronic.
5. Arhivare electronica este operatiunea viitorului care scapa clientul de cautat in dosar prin simplul scroll.Aceasta operatiune reprezinta transferul informatiilor din format fizic in format electronic avand la dispozitie si o aplicatie predestinata arhivari.

Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta telefonic sau vizitand site-ul nostru.

Pentru semnarea unui contract cu servicii complete de arhivare, primiti reducere 25% la semnare!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura